Massage: kom i bedre kontakt med din krop

Mange oplever at have ømme muskler efter udførelse af sport eller fitness, men slår det hen og tænker ikke videre over det. Nogle går med smerter så længe, at de ikke engang kan huske hvornår eller hvorfor det begyndte. Nogle går endda så vidt, at de mener det skal gøre ondt for at gøre godt. “No pain, no gain.”

Vidste du at regelmæssig massage kan være smertelindrende og endda hjælpe med til at forebygge skader, fordi muskler, sener og bindevæv holdes smidige?

Når du går til massør, bliver der sat fokus på din krop og eventuelle smerter. Du vil blive spurgt om hvornår og hvorfor du tror det begyndte; hvor og hvornår du mærker smerten. Om den kom pludseligt eller langsomt osv. Med opmærksomhed på din krop og eventuelle smerter, følger muligheden for at  gøre noget ved det. Og jo før du erkender en smerte, jo bedre er sandsynligheden for, at du ikke ender med en kronisk smerte/skade. Når massøren arbejder på og med din krop, vil du opleve at du bliver mere opmærksom på hvordan du og  din krop har det, også efter behandlingen. Det er simpelthen en win-win situation. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *