Access Bars er for alle. En behandling, der giver anledning til dyb afslapning og oprydning på det mentale plan. 

Forestil dig at ligge fuldstændig afslappet under et tæppe - i en hel time. Du behøver ikke at gøre eller sige noget. Du kan endda falde i søvn, hvis du har behov for det. For selvom du falder i søvn, får du gavn af en Access Bars behandling.

Behandlingen med Access Bars er især oplagt for dig, der oplever en stresset hverdag, er meget oppe i hovedet, døjer med søvnløshed, en indre uro, modløshed og negative tanker, der kører i ring. 

Her er muligheden for at få en indre ro og større klarhed. En oplevelse af bedre bevidsthed og mere energi til at ændre uhensigtsmæssige handlingsmønstre.

Hvad er Access Bars?

Behandlingsformen Access Bars er en behandling, hvor der trykkes let på 32 punkter på dit hoved, kaldet bars, som energimæssigt relaterer sig til forskellige områder i dit liv, bl.a. krop, seksualitet, penge, kontrol, kommunikation, relationer, glæde, sorg, håb og drømme.

De punkter som Access Bars behandlingen har med at gøre, er de tanker, idéer, overbevisninger, overvejelser, følelser og holdninger, du har lagret og når punkterne berøres, opløses de blokeringer og fastlåste tankemønstre, som du måske går med. 

Hvordan virker Access Bars?

Access Bars virker afstressende, fordi de lette tryk sænker hastigheden på dine hjernebølger, så du hurtigt kommer ned i alfa-tilstand, en meditativ tilstand, hvor kroppens selvhelbredende kræfter aktiveres.

Forestil dig, hvis nogen kunne trykke på en knap og slukke for den stemme i dit hoved, der siger, at du ikke er god nok, eller at du ikke kan udrette det, du drømmer om? Den metafor beskriver meget passende hvordan en behandling med Access Bars virker. 

Eventuelle begrænsninger, som du skaber i dit liv, er forbundet med dine tanker, ideer, holdninger, beslutninger og overbevisninger om det. Ved en Access Bars behandling røres der let ved søjlepunkterne, og du begynder at rydde det væk, som er låst og forhindrer dig i at tro, at du kan få det liv, du altid har vidst var muligt.

En af de livsændrende komponenter, der sker naturligt med hver Access Bars-session, er elementet i modtagelsen. Hvor ofte giver vi bare slip, sænker vores barrierer og tillader en anden person at virkelig give os? At lære at modtage er en nøgle til at invitere mere af det, du beder om ind i dit liv. 

Access Bars har hjulpet tusinder af mennesker med at ændre mange aspekter af deres liv. Folk fortæller om bedre helbred, let søvn, vægttab, bedre sex og forhold, lettelse fra angst, mindre stress og så meget mere …

Hvordan foregår en behandling med Access Bars?

Under Access Bars behandlingen vil jeg i løbet af en times tid holde et let tryk på de forskellige 32 punkter. Trykket virker balancerende på hele systemet - lidt ligesom zoneterapi. Det eneste du skal gøre, er at tage imod, mens du ligger fuldt påklædt under et tæppe. Behandlingen virker også selvom du falder i søvn. Vi kan også snakke sammen under Access Bars behandlingen, hvis du har lyst til det. 

Mens du ligger afslappet på briksen, arbejder de lette tryk. Effekten af behandlingen kan sammenlignes med at trykke på ctrl-alt-delete på en computer (altså at nulstille). Du oplever det måske som om de mentale problemer du har gået med opløses og at der bliver plads til nye, positive tanker og muligheder . 

Nogle mennesker har oplevet at billeder er kommet til dem, andre føler fornemmelser i deres kroppe, såsom summende, kriblende, varme, rykninger eller rystelser under Access Bars behandlingen.

Vil du gerne vide mere om Access Bars?

I videoerne nedenfor fortæller skaberen af Access Consciousness Bars, Gary Douglas og medstifter Dr. Dain Heer om Access Consciousness:
Klik på firkanten nederst til højre i billedet, for at se videoen i et større format.