Access Bars® Behandling

Hvad er Access Bars?
Access Bars er en mild hands-on behandling, der blev introduceret af Gary Douglas i de tidlige 1990’ere. Bars® er 32 unikke punkter på hovedet, der korrelerer med forskellige områder og aspekter af livet. Under en Access Bars-session berøres disse punkter forsigtigt af din behandler for at frigive den elektromagnetiske ladning af alle tanker, ideer, holdninger, beslutninger og overbevisninger, der kan have begrænset dig i de berørte livsområder.

I dag praktiseres Access Bars i over 170 lande over hele verden, der bruges som et potent og pragmatisk værktøj af familier, skoler, virksomheder, atleter, fængselsafdelinger, psykologer, kunstnere og mange flere.

Hvordan virker det?
Access Barer har hjulpet tusinder af mennesker med at ændre mange aspekter af deres liv. Folk rapporterer om bedre helbred, let søvn, vægttab, bedre sex og forhold, lettelse fra angst, mindre stress og så meget mere …
Forestil dig, hvis nogen kunne trykke på en knap og slukke for den stemme i dit hoved, der siger, at du ikke er god nok, eller at du ikke kan udrette det, du drømmer om? Eventuelle begrænsninger, som du skaber i dit liv, er forbundet med dine tanker, ideer, holdninger, beslutninger og overbevisninger om det. Rør let ved søjlepunkterne, og du begynder at rydde det væk, som er låst og forhindrer dig i at tro, at du kan få det liv, du altid har vidst var muligt.
En af de livsændrende komponenter, der sker naturligt med hver Access Bars-session, er elementet i modtagelsen. Hvor ofte giver vi bare slip, sænker vores barrierer og tillader en anden person at virkelig give os? At lære at modtage er en nøgle til at invitere mere af det, du beder om i dit liv. Access Bars letter modtagelse anderledes end nogen anden modalitet i denne virkelighed.

Hvordan foregår en behandling?
Alle er forskellige, så der er ingen “normal” Access Bars-session. Hver session vil være forskellig hver gang, selvom du gentager med den samme person.

Hvad der oftest rapporteres, er, at der er en følelse af fuldstændig afslapning. Mange mennesker sover – også i et meget støjende miljø. Nogle mennesker har billeder kommet til dem, andre føler fornemmelser i deres kroppe, såsom summende, kriblende, varme, rykninger eller ryster.

Der er ingen rigtig eller forkert måde, og den bedste måde at finde ud af, hvordan Access Bars vil være for dig, er at prøve det selv!

Vil du gerne vide mere?
I videoerne nedenfor fortæller Gary Douglas og co-creater Dr. Dain Heer om Access Consciousness: