Fysiurgisk Massage

Går du rundt med ondt i kroppen og har brug for massage i Holstebro? Så er du velkommen til at kontakte mig.  Du genkender måske symptomer som:

  • Stive, ømme og anspændte muskler
  • Spændingshovedpine
  • Træthed; Søvnløshed; Stress
  • Hold i ryggen; hold i lænden; Iskias smerter
  • Overbelastningsskader; Musearm, Tennisalbue; Golfalbue; frossen skulder
  • eller måske har du bare behov for at være god ved dig selv?

Alt efter hvilke symptomer du går med, vil jeg tilpasse massagen efter dine behov. Massagen kan være blid og rolig, men den kan også være dybdegående og intens. Sådan at du vil gå fra klinikken og opleve en positiv forandring i kroppen. Vær dog opmærksom på, at det nogle gange kræver flere behandlinger, inden du oplever at det går helt væk. Især hvis du har gået med symptomerne over længere tid.

Går du med skader?

Fysiurgisk massage kan bidrage til …

 • Hurtigere heling af muskel og ledbåndsskader samt
 • Hensigtsmæssig heling af arvæv, således at vævet bevarer sin fleksibilitet og elasticitet

Fysiurgisk massage i Holstebro

Massage stimulerer blodkredsløbet, øger blodgennemstrømningen og lymfedræningen, som hjælper med udskillelse af de affaldsstoffer massagen løsner op for i muskler og væv.  Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at drikke rigeligt med vand i det første døgn efter massagen – gerne op til 2 liter.

Annesmil_fysiurgisk massage


Jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør (2014) og skadesbehandler/sportsmassør (2016) fra JFMI i Horsens og har derfor de bedste forudsætninger for at kunne hjælpe netop dig.

Anne S. Jacobsen
Totum Kropsterapeut & Fysiurgisk Massør, Holstebro

Du er velkommen til at kontakte mig telefonisk (5382 1840) eller på mail (anne@annesmil.dk), hvis du har spørgsmål vedrørende din behandling.

Behandlingsformer

SKADESBEHANDLING
Når vi mødes første gang, afsættes der tid til en kort snak om det du ønsker at få behandlet og dit generelle helbred, således at jeg kan tilpasse og målrette netop din behandling og dermed gøre behandlingsforløbet så kort og effektivt som muligt. Men som udgangspunkt skal du forvente et behandlingsforløb over en kortere eller længere periode, afhængig af netop din problemstilling.

Er der store muskelspændinger, kan man med fordel kombinere med enten sugekopper (Bindevævsmassage) eller varme lavasten (Hot Stone/Termologisk massage) for bedre at komme i dybden med massagen og få musklerne til at slappe af.

FOREBYGGENDE MASSAGE
Massagen kan anvendes forebyggende og være med til at øge dit generelle velvære, så du undgår at der opstår problemer eller får taget fat i dem, inden de bliver kroniske.
Sidder du fx ved et skrivebord eller i en bil til daglig, er du stresset, har du et krævende fysisk arbejde eller består dit arbejde af en del rutine-bevægelser, så vil du helt sikkert kunne få glæde af regelmæssig fysiurgisk massage – fx en gang hver måned.

WELLNESS MASSAGE
Det er også muligt at bestille tid til selv-forkælelse. Her tilpasses massagen, så du kan ligge og slappe af, mens din krop blidt masseres.
Du kan vælge en fuld kropsmassage (her bookes 1½ time) eller en massage med fokus på områder som fx ansigt, hoved og nakke; ryg, nakke og skuldre; ben, baller og mave eller andre kombinationer. Du behøver ikke at bestemme dig, når du bestiller tid. Vi finder ud af det, når du kommer til klinikken.
Læs mere her

Andre wellness behandlinger hos Annesmil Kropsterapi & Massage

Hvordan foregår behandlingen?

Når du ankommer til klinikken, tager vi en kort snak om din situation og hvilken type behandling, vi skal i gang med.
Behandlingen foregår på en massagebriks, hvor du ligger i undertøj under et lagen/tæppe. Jeg har alt parat når du kommer. Du skal ikke medbringe eget lagen eller håndklæde.
Under behandlingen anvender jeg parabenefri massagecreme og/eller nøddefri massage olie.

Hvad holder dig tilbage?

Genkender du indvendinger som:
”Jeg har ikke tid lige nu”
”Det går nok over af sig selv”
”Det koster for meget”
”Der er nogle andre ting, som er vigtigere lige nu”
“Jeg kan godt vente. Andre har mere behov for min opmærksomhed”.


Hvorfor behandler vi os selv, som om vi ikke er vigtige nok? Hvorfor prioriteres ting højere end velvære? Alle ved at når vi har det godt, så har vi også mere overskud til os selv og de mennesker vi er i kontakt med. Det er en win-win situation, at prioritere sig selv. Så hvorfor ikke prøve en behandling og mærk, hvad den kan gøre for dig?

Jeg glæder mig til at møde dig i min massage klinik i Holstebro.


Priser

 • Én behandling på 45 min. koster kr. 450
 • Én behandling på 60 min. koster kr. 500
  Klippekort med 3 klip koster kr. 1.350
  Klippekort med 5 klip koster kr. 2.250
 • 90 min. koster kr. 750

Ofte er et forløb på 3 eller 5 behandlinger den bedste gave du kan give sig selv, og derfor har jeg valgt at give 10% rabat, når du køber et klippekort. Vær opmærksom på, at klippekort skal indløses indenfor 12 mdr. fra købsdato, og at der gælder de samme regler for afbud som ved en almindelig booking.

Massage behandlinger foregår i klinikken på Viumvej 6 i Holstebro og alle behandlingstider er inkl. tid til at komme på/af briksen m.m.

wellness
Hos Annesmil er der plads til at slappe fuldstændig af.