Kropsterapi

Kropsterapi er godt for alle. Og kan især hjælpe dig, der bl.a. kan genkende nogle af følgende symptomer:

 • Stress og/eller Angst
 • Traumer og/eller Piskesmæld
 • Uro i kroppen
 • Fysiske smerter
 • Depression
 • Migræne
 • eller bare har behov for at mærke dig selv …

Ved hjælp af kropsterapeutisk massage og samtale skaber vi sammen kontakt mellem din krop og dit sind. Den lukkede, spændte og smertende krop åbnes igen. Når kroppen åbnes, åbnes sindet også og du vil opleve at få mere “plads til at være”. Fysiske og psykiske spændinger frigøres, og kroppen aktiveres til at helbrede sig selv.
Du finder min Kropsterapi kliniken i Holstebro.

Kropsterapien kan hjælpe dig til at få en dybere forståelse af dig selv og det liv du lever og måden du reagerer og handler på. Når du lærer at slippe dine spændinger, mærkes dette tydeligt som en slags ny frihed eller en y plads til dig selv.

De fleste, som har prøvet kropsterapi, kan fortælle om

 • en forløsning og en lettelse, der giver ny energi og vitalitet, mere indsigt og større velvære.
 • at livet i det hele taget føles mere enkelt.
 • at alt det, som før virkede uoverskueligt og umuligt, ikke længere er det, og at der pludseligt åbner sig nye veje og energi til at prøve dem af.

Hvorfor kan jeg hjælpe dig?

Jeg er uddannet Totum kropsterapeut og fysiurgisk massør med base i Holstebro. Jeg har selv oplevet, hvad det vil sige at være stresset og ikke at lytte til kroppens signaler.Nu bruger jeg min uddannelse og erfaringer til at hjælpe andre med at få en bedre forståelse af hvem de er og hvilke behov de har, for at kunne finde glæde og ro i krop og sind.

Hvordan foregår behandlingen?

Kropsterapi behandlingen foregår i min klinik på Viumvej 6 i Holstebro. Når du ankommer til klinikken, begynder vi med en kort samtale. Her har du mulighed for at fortælle om hvem du er, hvor du befinder dig i livet og hvilke problematikker du går med lige nu og her. Derefter foregår resten af behandlingen på briksen, hvor du ligger under et tæppe i undertøj.

Kropsterapi behandlingen består af en kombination af pulserende massage, meridianmassage, akupressur, zoneterapi, afspænding af muskler, åndedrætsteknik og samtale.

Det er vigtigt at du giver dig selv plads også efter behandlingen, for ofte vil du opleve at kroppen arbejder videre efter du har forladt klinikken. Det bedste du kan gøre for dig selv er at sørge for at der er afsat tid til dig og hvad der nu måtte komme af reaktioner efter behandlingen. Du kan læse lidt mere om det nedenfor.

Forløbet af videre behandling er meget individuelt alt efter den enkeltes behov, ønske og reaktion på behandlingen. Man skal dog altid regne med min. 2 konsultationer inden for de første 2 uger, men ofte har kroppen behov for et længere forløb.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 5382 1840 eller mail: anne@annesmil.dk

Annessmil.dk

Om mig

Jeg hedder Anne og er 55 år gammel, mor til to voksne børn og mormor til tre dejlige drenge. Jeg har selv været igennem længere stress forløb og har udsat mig selv for mere end jeg burde. Den erfaring bruger jeg nu til at hjælpe mine klienter videre på deres egne rejser for at finde det liv de ønsker sig.

Jeg kunne godt have ønsket, at jeg selv var kommet tidligere i gang med at passe på mig selv. Men som alle andre, så havde jeg vældig travlt med at nå en masse mål, jeg havde sat mig for (oppe i hovedet), at jeg ikke tog hensyn til hvad min krop forsøgte at fortælle mig.

Hvad holder dig tilbage?
Kan du genkende indvendinger som,

 • ”Jeg har ikke tid lige nu.”
 • ”Det går nok over af sig selv.”
 • ”Det koster for meget.”
 • ”Der er andre ting, som er vigtigere lige nu.”
 • “Jeg kan godt vente….”

Prioriterer du dig selv og din velvære?
Når du værdsætter dig selv og sørger for, at du har det godt, så er der også mere overskud både til dig selv og ikke mindst de mennesker, du er i kontakt med. Det er simpelthen en win-win situation!

Vær god ved dig selv, som du forkæler dem du holder af. Book en kropsterapi behandling i min klinik i Holstebro nu og mærk, hvad den kan gøre for dig.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kropsterapi i Holstebro:
En kropsterapi behandling på 60 min. koster 500 kr., men oftest er et forløb på 3 eller 5 behandlinger den bedste gave du kan give sig selv, og derfor har jeg valgt at give 10% rabat, når du køber et klippekort.


Klientinformation

Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand i dagene efter en behandling for at udvaske den øgede udskillelse af affaldsstoffer fra kroppens celler. Drik gerne ca. 2 liter vand per døgn.

Generelt er det godt med ro resten af dagen. Gå hjem og slap af. Hvis du skal på arbejde, gør det da i dit eget tempo – og gå tidligt i seng.

Reaktioner på behandlingen

Under og efter en kropsterapi-behandling kan der opstå forskellige kropslige reaktioner. De er ikke farlige, men blot en naturlig reaktion på behandlingen.

De fysiske reaktioner består oftest af en opblussen af de symptomer og spændinger, der er blevet behandlet for – i mere eller mindre grad, de fortager sig oftest efter 2-3 dage, men kan, afhængig af problemets omfang, godt vare ved i længere tid.

Psykiske reaktioner kan være følelser, der kommer ‘ud af det blå’, eller kraftigere reaktioner end normalt. Forsøg, så vidt muligt’ at give dem lov til at ‘fylde’. Det er gamle undertrykte følelser, som kroppen giver slip på.

Du kan læse mere om Totum Kropsterapi her