Hot Stone massage er en super dejlig wellness behandling, især i de kolde vintermåneder.

De varme og bløde sten når i dybden på alle dine muskler, beroliger nervesystemet og kroppen generelt. Behandlingen har derfor en positiv effekt på bl. a.:

  • Spændings-hovedpine
  • Stive, ømme og anspændte muskler
  • Træthed; Søvnløshed; Stress
  • Hold i ryggen; hold i lænden; Iskias smerter

De varme lavasten kan også bruges forebyggende og være med til at øge dit generelle velvære. Sidder du fx ved et skrivebord eller i et køretøj til daglig, er du stresset, har du et krævende fysisk arbejde eller består dit arbejde af en del rutine-bevægelser, så vil du helt sikkert kunne få glæde af regelmæssig termologisk massage.

En dybdegående behandling

En dybdegående Hot Stone / Termologisk Massage kan med fordel anvendes kombineret med fysiologisk massage, hvor de varme sten bruges til at løsne meget spændte muskler. Når musklerne er varme og afslappede, kan der arbejdes dybere i muskelvævet. Varmen er også med til at gøre det dybere arbejde i en øm muskel mindre smertefuldt.

Sådan foregår behandlingen

Under behandlinger ligger du på briksen i undertøj under et stort håndklæde, mens varme lavasten placeres på specifikke punkter på kroppen, mens den øvrige del af kroppen masseres med andre varme sten.

Vær opmærksom på, at der anvendes en større mængde olie end ved traditionel massage. Du rådes derfor til at medbringe en lille trusse eller underbukser, der ikke tager skade af lidt fedtet olie.

Hot Stone massage er en behandlingsform, hvor der arbejdes med lavasten, bløde og runde, opvarmet til ca. 50 °C.

COVID-19 udfordrer os alle, ikke mindst i forhold til behandlinger. Jeg beder alle om at bære mundbind og spritte af ved ankomst og når de forlader klinikken. Under behandlingen vil det kun være mig, der bær mundbind, så du kan slappe af og få mest muligt ud af din behandling. Efterfølgende luftes der ud og alle overflader sprittes af inden næste klient ankommer.