Når du er motiveret for forandring, 

er jeg klar til sammen med dig at være nysgerrig på, hvad der skal til. Via en dybdegående og ærlig snak, sætter vi sammen rammen for de nødvendige kommende sessioner, så du kan opnå og fastholde den varige forandring du ønsker.

Hypnoterapi, hvorfor er det så effektivt?

Som hypnoterapeut arbejder jeg via dybtgående samtaleterapi med de lagrede overbevisninger, der ligger dybt i sindet og er med til at styre tanker og handlingsmønstre. 
Sammen arbejder vi med de uhensigtsmæssige overbevisninger, der frembringer følelser som er med til at bringe os i ubalance.

Lidelser som:

  • stress,
  • angst,
  • depression,
  • OCD/tvangshandlinger,
  • overvægt,
  • sukkerafhængighed,
  • jalousi,
  • traumatiske oplevelser og
  • meget andet ...

kan bearbejdes på en effektiv og nænsom måde med blot ganske få behandlinger (sommetider 1, men oftest 4-5 behandlinger).

Jeg er virkelig imponeret over, hvor god effekt denne form for tilgang har og hvor stor en forskel den kan gøre. Jeg har derfor valgt at bygge ovenpå med uddannelsen som Eksamineret Avanceret Master Hypnoterapeut i 2024-2025.

Du er velkommen til at kontakte mig direkte, hvis du er i tvivl om jeg kan hjælpe dig eller har yderligere spørgsmål i forbindelse med behandlingsmetoden.


Hypnose

Hypnose er en tilstand af dyb afslapning, hvor hjernen er mere modtagelig for positive forslag. Når du er i hypnose, er du stadig bevidst, men du er i en tilstand af øget fokus og koncentration. Under hypnose vil du modtage positive forslag og guidet visualisering, der kan hjælpe med at reducere fx stress og spændinger i kroppen.

Hvad du kan forvente under en hypnoterapi behandling? 

En hypnosebehandling vil typisk begynde med en samtale, hvor vi sammen identificerer de underliggende årsager til dine symptomer og de faktorer, der udløser dem. Derefter vil jeg føre dig ind i en tilstand af hypnose/dyb afslappethed ved hjælp af en række teknikker, såsom afslapning, vejrtrækning og visualisering . Alt sammen for at hjælpe dig med at udvikle mere positive og konstruktive tankemønstre og adfærdsmønstre, så du kan reagere mere hensigtsmæssigt på stressende situationer og undgå at blive overvældet eller fastlåst i negative tanke- og følelsesmønstre.

Det er vigtigt at bemærke, at hypnoterapi ikke er en erstatning for lægelig behandling af sundhedsproblemer. Det kan være en effektiv metode til at supplere andre behandlinger og hjælpe dig med at opnå større trivsel og livskvalitet.
 


Artikler om hypnose og hypnoterapi:

2020 Videnskab.dk: Hvad kan hypnose bruges til?

2018 JyllandsPosten.dk: Hypnoseterapi kan afhjælpe allergier

2018 Folkeskolen.dk: Hypnoterapi i 7.a. Massage til hjernen får eleverne til at præstere bedre

2013 Ekstrabladet.dk: Hypnotisør fik lam 17 årig til at gå

2009 Avisen.dk: Fødende bliver hypnotiseret mod smerte

2009 KristeligtDagblad.dk: Hypnose breder sig i sundhedsvæsenet