Hypnose og Hypnoterapi i Holstebro

Har du brug for forandring og kunne du tænke dig at anvende hypnoterapi til at ændre din adfærd og opnå varig forandring?

Jeg tilbyder dybdegående hypnoterapi i Holstebro. Når du er motiveret for forandring, er jeg klar til sammen med dig at være nysgerrig på, hvad der skal til. Via en dybdegående og ærlig snak, sætter vi sammen rammen for de nødvendige kommende sessioner, så du kan opnå og fastholde den varige forandring du ønsker.

Med lokation i Holstebro i nærheden af motorvejen, er min klinik let tilgængelig fra fx Herning, Vinderup og Struer og andre nærliggende områder. Så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du føler du har brug for hjælp.

Hypnose og hypnoterapi kan være et kraftfuldt værktøj til at hjælpe og støtte dig med at opnå det liv, du ønsker:

Ændring af negative mønstre
Hypnose kan hjælpe med at ændre gamle, negative tanke- og adfærdsmønstre. Ved at arbejde med underbevidstheden kan du erstatte disse mønstre med nye, positive overbevisninger og holdninger.

Stressreduktion
Hypnose kan inducere en dyb tilstand af afslapning, hvilket kan hjælpe med at reducere stress og angst. Dette kan give dig en følelse af ro og balance i hverdagen.

Selvværd og selvtillid
Hypnoterapi kan bruges til at visualisere og øve sig på mere positive tanker og adfærdsmønstre. Dette kan styrke dit selvværd og din selvtillid, hvilket gør det lettere at tackle udfordringer og nå dine mål.

Overvindelse af afhængigheder
Hypnose kan hjælpe med at behandle underliggende årsager til afhængigheder og opbygge følelsesmæssig styrke. Dette kan hjælpe dig med at bryde fri af uønskede vaner og skabe en sundere livsstil.

Målrettet terapi
Hypnoterapi kan skræddersys til dine specifikke behov og mål. Jeg kan arbejde sammen med dig for at udvikle en personlig plan, der hjælper dig med at opnå de ændringer, du ønsker i dit liv.

Typiske ting klienter kommer med kan være:

  • stress,
  • angst,
  • depression,
  • OCD/tvangshandlinger,
  • overvægt,
  • sukkerafhængighed,
  • jalousi,
  • traumatiske oplevelser og
  • meget andet...

Disse oplevelser og meget andet kan bearbejdes på en effektiv og nænsom måde med blot ganske få hypnose & hypnoterapi-sessioner (oftest 4-5 sessioner).

Hypnose er en tryg og effektiv metode, der kan støtte dig på din rejse mod et bedre liv.

Hvis du er nysgerrig og har spørgsmål, så kontakt mig for at forstå, hvordan hypnose & hypnoterapi kan hjælpe dig med dine specifikke mål og udfordringer.

Det er imponerende, hvor god effekt denne form for tilgang kan have og hvor stor en forskel den kan gøre, når vi arbejder sammen. 

En tidligere klient skriver:

"Kære Anne
Første gang jeg gik hos dig var til kropsterapi, som også er én af dine spidskompetencer. Det var dog mit forløb på 4 gange hypnose, som gjorde den store forskel. Efter flere år med coach, psykoterapi og parterapi var det først under hypnosen, at jeg virkelig fik parkeret fortiden. Det var lidt grænseoverskridende men også fuldstændig fantastisk. Jeg følte mig ikke utryg på noget tidspunkt. Og vi havde god kommunikation igennem hele hypnosen. Jeg kan huske det hele og der er helt ærligt ikke noget hokus pokus ved det. Det var blot mig selv med dig som guide, som åbnede op for min underbevidsthed, så jeg nu har sluppet den del af fortiden, som gjorde så ondt.
Tusind tusind tak Anne. Dit hypnoseforløb har gjort en kæmpe forskel for mig🙏🏻 Jeg kan varmt anbefale det til andre. 
Kh Anette"

 

For at blive endnu bedre til at guide og støtte dig, er jeg lige nu i gang med overbygningen og uddannelsen til Eksamineret Avanceret Master Hypnoterapeut (2024-2025).
 


Hypnose

Hypnose er en tilstand af dyb afslapning, hvor hjernen er mere modtagelig for positive forslag. Når du er i hypnose, er du stadig bevidst, men du er i en tilstand af øget fokus og koncentration. Under hypnose vil du modtage positive forslag og guidet visualisering, der kan hjælpe med at reducere fx stress og spændinger i kroppen.

Hvad du kan forvente under en hypnose & hypnoterapi session? 

Hypnoterapi vil typisk begynde med en samtale, hvor vi sammen identificerer de underliggende årsager til dine symptomer og de faktorer, der udløser dem. Derefter vil jeg føre dig ind i en tilstand af hypnose/dyb afslappethed ved hjælp af en række teknikker, såsom afslapning, vejrtrækning og visualisering . Alt sammen for at hjælpe dig med at udvikle mere positive og konstruktive tankemønstre og adfærdsmønstre, så du kan reagere mere hensigtsmæssigt på stressende situationer og undgå at blive overvældet eller fastlåst i negative tanke- og følelsesmønstre.

Det er vigtigt at bemærke, at hypnoterapi ikke er en erstatning for lægelig behandling af sundhedsproblemer. Det kan være en effektiv metode til at supplere andre behandlinger og hjælpe dig med at opnå større trivsel og livskvalitet.


Artikler om hypnose og hypnoterapi:

2020 Videnskab.dk: Hvad kan hypnose bruges til?

2018 JyllandsPosten.dk: Hypnoseterapi kan afhjælpe allergier

2018 Folkeskolen.dk: Hypnoterapi i 7.a. Massage til hjernen får eleverne til at præstere bedre

2013 Ekstrabladet.dk: Hypnotisør fik lam 17 årig til at gå

2009 Avisen.dk: Fødende bliver hypnotiseret mod smerte

2009 KristeligtDagblad.dk: Hypnose breder sig i sundhedsvæsenet