Om Annesmil

 

Jeg hedder Anne – også kaldet Annesmil. Jeg stammer oprindelig fra København og har boet en del år i England, inden jeg flyttede til Holstebro, hvor jeg nu bor og arbejder siden 2004. Jeg er 55 år gammel, mor til to voksne børn og mormor til tre dejlige drenge – og så er jeg uddannet Totum Kropsterapeut og lægeeksamineret fysiurgisk/sportsmassør.

Jeg har oplevet på egen krop, hvad det vil sige at være stresset og ikke lytte til kroppens signaler og jeg kunne godt have ønsket, at jeg selv var kommet tidligere i gang med at passe på mig selv. Men som mange andre, så havde jeg vældig travl med at nå en masse mål, jeg havde sat mig for (oppe i hovedet), at jeg ikke tog hensyn til hvad min krop forsøgte at fortælle mig.
Nu bruger jeg mine erfaringer og min uddannelse til at hjælpe mine klienter med at få en bedre forståelse af hvem de er og hvilke behov de har, for at kunne finde glæde og ro i krop og sind.

Når jeg ikke arbejder, nyder jeg at læse, gå ture i det skønne vestjyske landskab, synge, danse og at være sammen med min familie. Jeg har tidligere spillet en del badminton og sejlet rundt i det danske farvand – men nu nyder jeg mest den friske havluft fra kysten. Det giver mig masser af positiv energi, som jeg med glæde deler ud af 🙂

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

Lige nu er jeg i gang med Masterclass for Totum Kropsterapeuter i København (forventes afsluttet i oktober 2020).
Uddannet Totum Kropsterapeut (ved Totum – Skolen for Kropsterapi i Århus, 2018)
Lægecertificeret Skadesbehandler/Sportsmassør (ved JFMI, Horsens, 2016)
Lægeeksamineret Massør (ved JFMI, Horsens, 2014)

KURSER

Meridian Massage (ved Akupunktør Jytte Skou, Dansk Akademi for Kropsterapi, 2020)
Access Consciousness® Bars Kursus (ved Hanne Sowinski & Mynte Dorthe Duelund, 2019)
Stress, chok og traume (ved Rudi Sorgenfri, Totum, 2019)
Knækursus (ved JFMI, 2016)
Bindevævskursus (ved JFMI, 2016)
Piskesmæld (ved JFMI, 2016)
Termologisk Massage (ved JFMI, 2015)

 

Jeg er medlem af BFM – Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage.
Din sikkerhed for en professionel behandling.