En mere nænsom behandling af muskulaturen. Massagen bearbejder blidt muskelspændinger og stimulerer blodcirkulationen, så din krop kan få udskilt affaldsstoffer.

Med regelmæssig wellness massage opnås en mere rolig og afslappet krop, der er mere resistent overfor muskelspændinger, og du vil opleve en behagelig følelse af øget velvære.

Den øgede blodgennemstrømning hjælper ikke blot med at fjerne de løsnede affaldsstoffer, du vil også opleve at din hud vil få fornyet glød og elasticitet.

Ansigt, nakke og hovedbundsmassage

Behandlingen løsner op for de spændinger, der bl.a. opstår når du i længere perioder fx arbejder koncentreret foran skærmen, kører bil i mange timer eller når du er stresset eller nervøs. I sådanne situationer har mange en tendens til at spænde op i nakke og kæbemuskler, hvilket kan medføre spændingshovedpine. Du oplever måske endda, at det er svært at tænke klart, samt bevare fokus og koncentration.

Behandlingen har en positiv indvirkning på bl.a.:

  • Stive, ømme og anspændte nakke og ansigtsmuskler
  • Spændingshovedpine
  • Træthed; søvnløshed; Stress

Book en tid

 

 

 

Fuld krops-massage med varme lava sten

Er der store muskelspændinger i kroppen eller trænger kroppen til en dyb afslapning? De bløde og varme lavasten får muskler og væv til at slappe af, hvilket gør dem mere modtagelige for massagen og du vil mærke at din krop falder til ro.  Læs mere om Hot Stone behandlingen her.

 

Book en tid